Coleslaw magyarul

2020. január 02. - Citrom Disznó

01_coleslaw_magyarul.jpg

Az olyan megoldások bizonyulnak a legnépszerűbbnek a mai világban, amelyek egyszerűen, kockázatmentesen, gyorsan meghozzák a kívánt eredményt. Ez egy ilyen megoldás, elronthatatlan. Az oldalon található recept alapján frissen elkészített csalamádéból, vagy akár régebben lezárt üvegből is dolgozhatunk. Kicsit összetettebb ízvilágú végeredményt kapunk, de talán jobban illeszthető a hazai igényekhez.

Hozzávalók:

240 g csalamádé
75 g majonéz
50 g tejföl

Elkészítése:

A csalamádét alaposan lecsepegtetem. 
02_coleslaw_magyarul.jpg

Ráteszem a majonézt.

03_coleslaw_magyarul.jpg

A tejfölt is az edénybe szedem, és elkeverem. 

04_coleslaw_magyarul.jpg

Tálalásra kész a majonézes káposztasaláta. 

05_coleslaw_magyarul.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://citromdiszno.blog.hu/api/trackback/id/tr8415367004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trtales 2020.01.06. 14:44:27

Nem vagyok ellene az újításoknak, de szerintem a csalamádé az ecet miatt nem annyira jó coleslaw-nak.

lajafix1 2020.01.10. 21:19:19

@trtales: a coleslaw mártásában van ecet(és citromlé is).

Annyira nekem se tetszik, én egyszer csináltam hagymásan a coleslawt, jó volt, csak nem coleslaw... Csalamádéban meg van más is.

Ez a rapid coleslaw, rögtön fogyasztható, a frissen készült nálam 4 órát érik.